Fristående pelletskamin och vattenmantlad pelletskamin

Fristående pelletskamin och vattenmantlad pelletskamin används för uppvärmning av bostadsutrymmen i form av varmluft eller varmluft/varmvatten för centralvärme och samtidigt kan de vara en dekorativ del i varje miljö.

En pelletskamin möjliggör en bekväm, enkel och kostnadseffektiv uppvärmning samtidigt som utsläppen av de miljöfarliga ämnen som bildas under eldning reduceras till det minsta.

Pelletseldning är ett enklare, smidigare och miljövänligare alternativ jämfört med vedeldning för uppvärmning av bostäder


En pelletskamin med sin snygga design, hög verkningsgrad, minimal utsläpp, enkel hantering och skötsel erbjuder både komfort och kostnadsbesparing för alla hem och kan vara ett bra alternativ till vedeldning.

En pelletskamin kan generera en stor mängd värme med en relativt liten mängd pellets, vilket gör dem mycket energieffektiva, vilket kan leda till minskade energikostnader. Dessutom kan en pelletskamin minska ner de skadliga ämnen som frigörs vid eldning eftersom träpellets är ett förnybart bränsle jämfört med de fossila bränslen.

SENKO pelletskaminer utmärker sig genom sin höga effektivitet (91-96%) samt en mycket låg miljöpåverkan. De är designade och producerade in i minsta detalj för att på bästa sätt tillgodose alla konsumenters behov av funktionalitet och säkerhet.

Populära produkter i underkategorierna

Produkter
Övrigt
Vanliga frågor och svar
x

Undrar du över något? Kika in på vår sida över vanliga frågor och se om du får svar på din fråga. Hittar du inte svaret på din fråga? Kontakta oss på 0922-61570 eller maila till info@combiheat.se, så hjälper vi dig.

Visa alla vanliga frågor & svar

Frågor?