Om Combi Heat Värmeprodukter AB- En svensk värmepanna- och kamintillverkare

Combi Heat Värmeprodukter AB utvecklar, tillverkar och marknadsför miljövänliga vedpannor och kaminer för biobränsle typ ved och pellets. Utöver dessa produkter finns med pelletsbrännare, Pellets- och oljepannor, kökspannor, braskaminer, ackumulatortankar och solfångare i vårt sortimentet.

butik.combiheat.se drivs av företaget Combi Heat Värmeprodukter AB. Ända sedan starten av vårt företag har vi haft som mål att kunna erbjuda ett brett sortiment av energisnåla, miljövänliga och attraktiva uppvärmningsprodukter med hög kvalitet. Vi finns i Haparanda och vi skickar alla våra produkter ur vårt sortiment inom hela Sverige, Norge, Finland, Danmark och Tyskland.

Vi vill hjälpa våra kunder med råd, förslag och tips vid val av uppvärmningsprodukter och ni kan alltid höra av er till oss vid eventuella frågor och funderingar. Vi har förhoppningar om att ni ska finna det ni söker hos oss! Det viktigaste för oss är att du som kund blir nöjd, eftersom nöjda kunder är det bästa vi vet! 


Affärside´
Combi Heat´s affärsidé bygger på att erbjuda marknaden ett flexibelt uppvärmningssystem med hög kvalite som är effektiv och miljövänlig. Våra produkter syftar till uppvärmning så att hälso- och miljöstörningar blir minimala samtidigt som kundens uppvärmningskostnader sänks och valmöjligheterna ökas.


Bakgrund
Sedan 1987 har Combi Heat tillverkat miljövänliga och energisnåla vedpannor, vars specialitet är effektiv och miljövänlig förbränning vid vedeldning. Vedpannans konstruktion grundar sig på flerårig förbränningsteknisk forskning vid Kungliga Tekniska Högskolan i Stockholm.

Denna forskning la grunden till en patenterad förbränningsteknik som än idag är en av marknadens bästa förbränningsteknik. Den unika förbränningstekniken leder till mindre belatsning på miljön genom mindre utsläpp av miljöfarliga ämnen vid vedeldning och sänker kundens vedförbrukning med 30-50% jämfört med en gammal traditionell vedpanna.

Combi Heat´s vedpannor har sålts förutom i Sverige till flera andra länder typ Tyskland, Finland, Österike, Bosnien och Slovenien. Sedan oktober 1996 heter vi Combi Heat Värmeprodukter AB.

År 2008 lanserade vi också en unik kombikamin UNICOMBI med unika egenskaper på den svenka marknaden. I UNICOMBI går att kombinera både ved och pellets i en och samma eldstad utan omställning,
 
 

Combi Heat Värmeprodukter AB tillverkar och säljer miljövänliga och energisnåla uppvärmningsprodukter.

Vojakkala 371
953 91 Haparanda
Sverige
Tel:+46-922-61570
Mail:info@combiheat.se
Org.nr. 556524-0792
Produkter
Övrigt
Vanliga frågor och svar
x

Undrar du över något? Kika in på vår sida över vanliga frågor och se om du får svar på din fråga. Hittar du inte svaret på din fråga? Kontakta oss på 0922-61570 eller maila till info@combiheat.se, så hjälper vi dig.

Visa alla vanliga frågor & svar

Frågor?