Trinettekök-minikök

Trinettekök- Minikök uppfyller behoven av funktionella och trevliga köksmiljöer i våra hem. Lusten till detta försvinner naturligtvis inte bara för att köksutrymmet är litet. Att skapa svängrum för matlagning är nämligen lika viktigt i studentlyan, i personalrummet eller på ett seniorboende, för att bara nämna några platser.

Trinettekök- Minikök har massor av funktioner på en liten yta med klok teknik och god design. Design ska göras med omtanke så att produkterna blir lättare och roligare att använda.Våra trinettekök- minikök innehåller de grundläggande funktionerna för köket. Diskbänk med praktiska disklådor, spis försedd med glaskeramikhäll eller kokplattorna med timer, kylskåp med frysfack samt praktiska förvaringsutrymmen.

Det finns anpassade överskåp att montera ovanpå samtliga trinettekök med plats för microvågsugn mm. Produkterna levereras i vitt som standardutförande med måtten 600 mm, 1000 mm samt 1200 mm och enligt svensk standard.

Produkter
Övrigt
Vanliga frågor och svar
x

Undrar du över något? Kika in på vår sida över vanliga frågor och se om du får svar på din fråga. Hittar du inte svaret på din fråga? Kontakta oss på 0922-61570 eller maila till info@combiheat.se, så hjälper vi dig.

Visa alla vanliga frågor & svar

Frågor?