Vedpanna

Vedpanna med genomtänkt konstruktion för effektiv värmeupptagning och effektiv och miljövänlig förbränning an minska vedförbrukningen med 30-40 procent och samtidigt minska utsläppen till miljön.

Dagens moderna vedpannor förbränner rökgaserna mycket effektivare vid högre temperatur och tillvarata på rökgasernas värme på ett effektivare sätt, vilket gör att energikostnderna sänks för ett hushåll samt miljöpåverkan med miljöfarliga ämnen blir minimala.

Byt din gamla vedpanna till en modern, effektiv och miljövänlig vedpanna och spara pengar

En vedpanna står för både uppvärmning av huset och tappvarmvatten till kranar och duschar. Att elda med ved är ett bra miljöval om det sker på rätt sätt och med effektiv vedpanna så att utsläppen blir så låga som möjligt.

Om man byter en gammal vedpanna med dålig förbränning till en ny modern och effektiv vedpanna med ackumulatortank kan man spara 30-40 procent av vedförbrukningen och samtidigt minska miljöutsläppen.

Vedpanna UNIKUM med ackumulatortank och solfångare

Vedpanna, ackumulatortank och solfångare bildar tillsammans ett komplett och kostnadseffektivt uppvärmningssystem 

Genom att koppla din vedpanna till en ackumulatortank, kommer du att kunna öka din bekvämlighet eftersom du inte behöver elda lika ofta, nyttja vedpannans maximala effekt under den tid som brasan brinner och få bättre verkningsgrad och därmed ett effektivare uppvärmningssystem med lägre utsläpp till miljön.

Om du komplettera din vedpanna och ackumulatortank med solfångare, så kan du under 4-6 månader nyttja solens energi för uppvämning av tappvarmvatten och samtidigt få tillskott av värme till ditt värmesystem.

                                                                              
Vedpanna UNIKUM
Vedpanna UNIKUM
Vedpanna UNIKUM har en unik konstruktion och förbränningsteknik som skiljer sig från de övriga vedpannor på marknaden, läs mer om vedpanna UNIKUM´s unika konstruktion och förbränningsteknik.

Förbränningstekniken och konstruktionen bakom vedpanna UNIKUM bygger på lång erfarenhet och brett kunnande inom förbränningsteknik.

Vedpanna UNIKUM tack vare sin konstruktion och förbränningsteknik sänker dina uppvärmningskostnader utan någon större belastning på miljön, läs mer om de unika fördelarna med vedpanna UNIKUM.

Produkter
Övrigt
Vanliga frågor och svar
x

Undrar du över något? Kika in på vår sida över vanliga frågor och se om du får svar på din fråga. Hittar du inte svaret på din fråga? Kontakta oss på 0922-61570 eller maila till info@combiheat.se, så hjälper vi dig.

Visa alla vanliga frågor & svar

Frågor?