Vedpanna

Vedpanna UNIKUM och UKP SMART med genomtänkt konstruktion för effektiv värmeupptagning och effektiv och miljövänlig förbränning kan minska ner vedförbrukningen med 30-40 procent jämfört med en traditionell vedpanna och samtidigt minska ner utsläppen till miljön.

Dagens moderna vedpannor förbränner rökgaserna mycket effektivare vid högre temperatur och tillvarata på rökgasernas värme på ett effektivare sätt, vilket gör att energikostnderna sänks för ett hushåll samt miljöpåverkan med miljöfarliga ämnen blir minimala.

Byt din gamla vedpanna till en modern, effektiv och miljövänlig vedpanna och spara pengar

En vedpanna står för både uppvärmning av huset och tappvarmvatten till kranar och duschar. Att elda med ved är ett bra miljöval om det sker på rätt sätt och med effektiv vedpanna så att utsläppen blir så låga som möjligt.

Om man byter en gammal vedpanna med dålig förbränning till en ny modern och effektiv vedpanna med ackumulatortank kan man spara 30-40 procent av vedförbrukningen och samtidigt minska miljöutsläppen.

Vedpanna UNIKUM med ackumulatortank och solfångare

Vedpanna, ackumulatortank och solfångare bildar tillsammans ett komplett och kostnadseffektivt uppvärmningssystem 

Genom att koppla din vedpanna till en ackumulatortank, kommer du att kunna öka din bekvämlighet eftersom du inte behöver elda lika ofta, nyttja vedpannans maximala effekt under den tid som brasan brinner och få bättre verkningsgrad och därmed ett effektivare uppvärmningssystem med lägre utsläpp till miljön.

Om du komplettera din vedpanna och ackumulatortank med solfångare, så kan du under 4-6 månader nyttja solens energi för uppvämning av tappvarmvatten och samtidigt få tillskott av värme till ditt värmesystem.

                                                                              
Vedpanna UNIKUM
Vedpanna UNIKUM
Vedpanna UNIKUM har en unik konstruktion och förbränningsteknik som skiljer sig från de övriga vedpannor på marknaden, läs mer om vedpanna UNIKUM´s unika konstruktion och förbränningsteknik.

Förbränningstekniken och konstruktionen bakom vedpanna UNIKUM bygger på lång erfarenhet och brett kunnande inom förbränningsteknik.

Vedpanna UNIKUM tack vare sin konstruktion och förbränningsteknik sänker dina uppvärmningskostnader utan någon större belastning på miljön, läs mer om de unika fördelarna med vedpanna UNIKUM. 

Vedpanna UKP SMART                                            
Vedpanna UKP SMART är en innovativ, effektiv och miljövänlig vedpanna med toppmodern styrning.

Vedpanna UKP SMART
är en vedpanna med genomtänkt konstruktion för effektiv värmeupptagning, har effektiv och miljövänlig förbränning med en verkningsgrad på 93% som kan minska ner vedförbrukningen med närmare 30-40 procent jämfört med en tradtionell vedpanna och samtidigt minska ner utsläppen till omgivningen.

Vedpanna UKP SMART är standardutrustad med lambdasond som möjliggör kontinuerlig övervakning av syrehalten i rökgaserna för att optimera förbränningen i vedpannan, vilket i sin tur resulterar i maximal effektivitet och mycket låga utsläpp.

vedpanna UKP SMART med sin robusta och innovativa design är extremt effektiv och mycket lätt att använda och underhålla. Den är en energieffektiv vedpanna med en verkningsgrad på 93 %, vilket gör den till en av de mest bränslesnåla vedpannor på marknaden i sin klass.

 

Produkter
Övrigt
Vanliga frågor och svar
x

Undrar du över något? Kika in på vår sida över vanliga frågor och se om du får svar på din fråga. Hittar du inte svaret på din fråga? Kontakta oss på 0922-61570 eller maila till info@combiheat.se, så hjälper vi dig.

Visa alla vanliga frågor & svar

Frågor?