Reklamation och returrätt-Combi Heat Värmeprodukter AB

Ångerrätt och returer
Vi hoppas att du som kund alltid ska bli nöjd med det du beställer hos oss, men skulle du av någon anledning ångra dig så har du 14 dagars ångerrätt från det att du mottagit varan enligt Distans- och Hemförsäljningslagen. Detta gäller även prissänkta varor samt varor på kampanj. Du har enligt distansavtalslagen rätt att returnera beställda felfria varor utan att ange någon anledning. Meddelande om detta ska lämnas så snart som möjligt.

En förutsättning för returrätt är att varan är oanvänd och är i originalemballage. (Gäller ej vid special beställda varor). Vid retur betalar du returfrakten och 10% returavgift på köpesumman.
Vi följer Konsumentverkets rekommendationer.

För retur av en vara eller varor skall du i första hand ta kontakt med oss via mail:info@combiheat.se eller telefon 0922-61570. Du betalar returfrakten och 10% returavgift på köpesumman.
För återbetalning - ange ditt postgiro-, bankgiro-, personkonto- eller bankkontonummer.

Reklamation
Det är alltid garanti på de produkter du köper från oss. Om man kan påvisa att det är fabrikationsfel på produkten inom garantitiden, får du alltid nya delar, däremot gäller inte garantin vid förslitningsskador. Alla produkter på butik.combiheat.se har minst 24 månaders garanti. Konsumentköplagen ger dig dessutom möjlighet att reklamera en vara inom tre år, om den visar sig ha varit felaktig vid leveranstillfället.

Om produkten eller därav vid leveransen eller under garantitiden blivit obrukbar på grund av konstruktions- fabrikations- eller materialfel, åtager vi oss att inom skälig tid efter eget val antingen reparera fel i varan eller utbyta felaktig vara eller återbetala köpeskillingen eller den del som motsvara felet. Vi avhjälpande av fel står vi för transportkostnader m.m. enligt Allmänna leveransbestämmelser för VVS och VA-material.

Garanti
*) 2 års garanti för pelletsbrännare NYMO, ackumulartank(ar), kombikamin UNICOMBI, vattenmantlade kaminer,kökspannor, vedspisar

*) 2 års garanti för vakuumrörssolfångare

*) 5 års garanti för Hetas braskaminer

Du är alltid välkommen att kontakta kundservice på butik.combiheat.se om du har problem med en vara. Du når oss som alltid på info@combiheat.se eller +46-(0)922-61570.

Produkter
Övrigt
Vanliga frågor och svar
x

Undrar du över något? Kika in på vår sida över vanliga frågor och se om du får svar på din fråga. Hittar du inte svaret på din fråga? Kontakta oss på 0922-61570 eller maila till info@combiheat.se, så hjälper vi dig.

Visa alla vanliga frågor & svar

Frågor?