Ångerrätt-Combi Heat Värmeprodukter AB

Vi hoppas att du som kund alltid ska bli nöjd med det du beställer hos oss, men skulle du av någon anledning ångra dig så har du 14 dagars ångerrätt från det att du mottagit varan enligt Distans- och Hemförsäljningslagen. Detta gäller även prissänkta varor samt varor på kampanj. Du har enligt distansavtalslagen rätt att returnera beställda felfria varor utan att ange någon anledning. Meddelande om detta ska lämnas så snart som möjligt.

En förutsättning för returrätt är att varan är oanvänd och är i originalemballage. (Gäller ej vid special beställda varor). Vid retur betalar du returfrakten och 10% returavgift på köpesumman.
Vi följer Konsumentverkets rekommendationer.

För retur av en vara eller varor skall du i första hand ta kontakt med oss via mail:info@combiheat.se eller telefon 0922-61570. Du är alltid välkommen att kontakta oss på  kundservice om du har några frågor.

Vilken adress skall jag skicka mina returvaror till?
För retur av en vara eller varor skall du i första hand ta kontakt med oss via mail:info@combiheat.se eller telefon 0922-61570 för att veta om varan eller varor skall skickas till oss eller till våran leverantör.


Vilken fraktfirma ska jag skicka mina returvaror med?
Det är upp till dig själv vilken fraktfirma du använder dig av. Vi rekommenderar att du tar kontakt med oss för bästa möjliga transportsätt. Kom ihåg att du står själv för returfrakten.

Produkter
Övrigt
Vanliga frågor och svar
x

Undrar du över något? Kika in på vår sida över vanliga frågor och se om du får svar på din fråga. Hittar du inte svaret på din fråga? Kontakta oss på 0922-61570 eller maila till info@combiheat.se, så hjälper vi dig.

Visa alla vanliga frågor & svar

Frågor?