Recensioner

Recensioner- www.combiheat.se och Combi Heat´s facebooksida

Vi kommer successivt att lägga upp nya kommentarer som kommer in till vår facebooksida och www.combiheat.se.

För att hjälpa dig att dela en upplevelse eller hjälpa andra att välja eller fatta bättre beslut kan du lägga till betyg eller recensioner genom nedanstående länk från Google.
https://g.page/r/CVGGV9jDeNelEBM/review

Se till att följa innehållspolicyn innan du lägger till ett betyg eller en recension. Recensioner och betyg kan tas bort från sidan och oftast
tas de bort på grund av överträdelser av policyer som spam eller olämpligt innehåll.

Otroligt bra service och produkter till ett bra pris. Ringer man till dem och har några frågor svarar de alltid även efter man har köpt en produkt av dem. Köpte en kamin för 1 år sedan och har alltid kunnat kontakta dem om jag har några frågor. Kundservice utan dess like och produkterna där till. Rekommenderas starkt
Olle. E.

Vill bara säga att det var trevligt att göra affärer med er på Combi Heat Värmeprodukter AB. Ni svarade i telefon, hade snabb och korrekt information på alla frågor och skickade
kökspannan Senko CU C-20 snabbt. Till och med så skötte sig Post Nord perfekt! Skorstenen/rökutgången ombyggd, kökspannan installerad och inkopplad. Och varmt blir det!
Skickar en blomma och bilder på pannan i bruk.
Christer L.

Vedspis
Clasic SG-50 Inox äntligen på plats och fungerar fint. Ville bara visa att det blev snyggt trots att jag inte önskade rostfritt. Tack!
Karin A.

Vill bara tacka för en grym kundsupport, kommer absolut bli mer beställningar i framtiden och även rekommendera till bekanta.
Rasmus E.

Vill bara tacka för utmärkt service och support med snabb leverans. Tanken ankom onsdag morgon och var installerad och tagen i drift vid lunch. Så nu har vi varmt och gott.
Pär E.

Har haft kontakt med Combi Heat som kund i lite drygt ett år för ett inköp till en husrenovering och jag har sällan mött ett sådant tålamod, tillmötesgående och intresse för att jag som kund ska finna rätt lösning för just mig. Rekommenderar företaget å det varmaste. 
Andreas S.

Vill varmt rekommendera Combi Heat som hjälpte mig när min förrådsberedare gick sönder, fint bemötande hos företaget som svarade
på mina frågor och tog reda på fakta från sina leverantörer för att kunna ge mig snabb hjälp.
Björn K.

Köpte en ackumulatortank med tillbehör och på köpet fick jag en massa goda, snabba råd om inkoppling etc. Väldigt trevliga, så trevliga att man funderar på att flytta upp till Norrland.
Stefan R.

Superbra service och bra support
Peter B.

Köpte en kökspanna Senko Premium C-25 med ugn från Combi Heat Värmeprodukter AB. Kökspannan levererades som överenskommet men tyvärr lite transportskadad, då visade företaget verkligen en service anda och löste allt på ett utmärkt sätt.
Jag är mycket belåten med den goda viljan och serviceandan hos företaget och kan verkligen rekommendera Combi Heat Värmeprodukter AB.
Roger Ö.

Kaminen Monellina 176N fungerar utmärkt och ger jättebra värme! Dessutom pryder den sin plats och är både vacker och värme spridande i mitt stora missionshus.
Tack för bra service!
Eva S.

Har en UNICOMBI(kombinerad kamin för ved och pellets) sedan 4 år tillbaks, är helt nöjd med den samt att min kw gått ner från 33000 till 13000.Den är även lättskött och driftsäker, en kanon investering.
Taisto L.

Jag vill varmt rekommendera er panna unikum, har haft den i ca 5år och är hel nöjd med den. Mycket lätt sotat och snabb uppvärmning. Från en nöjd Karlskoga bo:)
Malin P.

Har en pelletsbrännare som jag har köpt från combi Heat,har kört den i 5år och den har varit felfri,inte en del har jag fått byta i den,rekomenderar den verkligen
Mikael K.

Köpte en riktigt fin köksspis som värmer över mina förväntningar, kan verkligen rekommendera Desirée, /Jonas
Jonas B.

Tack för en toppen produkt o för kanon support! :))))))))))))
O ännu mer stolta ska ni vara över er produkt! Inget annat än nöjd.
Ewa H.

har monterat in en unikom 40 kw och är mycket nöjd med pannan bra bemötande från hjälpsamma försäljare MVH Hedströms handelsträdgårdsanläggningar råbäcken AB
Maryon L.

Jag har en Unicombi för varmluft, och den har fungerat fantastiskt bra, kanon att kunna elda ved på dagen och att den sen slår över till pellets på natten, och sist men inte minst bra service och bemötande.
Örjan V.


Vi instlerade Combi Heats kombikamin Unicombi för ved och pellets med direktverkande varmluft samt varmvatten produktion för hela hushållet, ca 200m2( 2plan).Huset ligger i Norrbotten, degerbäcken. Vi sänkte uppvärmningskostnaden från 44000 till 12000kr. vi fick en mycket vacker möbel iform av en kamin samt en mycket behagligare värme i huset.
Så vi tackar Combi Heat av hela vårt hjärta.
Bengt K.

Jag inhandlade pelletspannan ROYAL av Combi Heat i Haparanda, tillsamans med ett solenergisystem, före instalationen var enegikostnaden 38000kr, huset som ligger i Heden Norra Sverige , är ca
330m2, källare , mellanplan samt övervåning. I summan 38000kr, värmdes bara mellanplan och delvis övervåningen. Nu värms hela huset upp till en kostnad av 16000kr/år.
REKOMENDERAR VARMT COMBI HEAT.
Marina B.

En upplänning tipsade mig för tio år sedan om Combi Heats värmepanna. Jag och alla mina sotare är så nöjda med pannan. Utmärkt förbränning och effekt - trots att jag är lite halvslö med vedhanteringen...
Christer A.-G.Jag har en TOR från 1993. Den fungerar helt perfekt. Lätteldad, mycket hög verkningsgrad, nästan inga sotpartiklar alls från förbränningen. Men det bästa av allt är sevicen från CombiHeat. Har beställt bl.a. nya packningar och fått en helgjuten back up från Combi Heat. Tack!
Magnus F.

Värmeanläggning från Combi Heat. Nu har vi eldat med vedpannan UNIKUM i 10 år och med stor förtjänst har pannan minskat energiåtgången från 3000l eldningsolja till c. 15-18 m3 björkved. Inga stora omkostnader har bytt keramik i delar av pannan beroende på sprickor, skadad vid inläggning av ved i glödhet panna.
Vår anläggning består av en vedpanna Unikum, 2 ackumulatortankar(2000L) och solvärmepaket med 4 solfångare. Allt fungerar mycket bra utan driftsstörningar förutom att jag bytt lite keramik och tätning i eldluckan.

Kan inte vara bättre jag sökte verkligen igenom hela utbudet 2005 när installationen skulle bli av och allt sammantaget blev det Combi Heat som levererade.
Elmer H.

Vill samtidigt passa på och ge lite uppmuntran nu när det gått 5 år sedan vi köpte UNICOMBI varmluft.

Då, för fem år sedan hade ni inte sålt så många kaminer av den modellen vilket gjorde oss lite tveksamma, fanns inte så många referenser att tillgå. Då vi tyckte att det var den smartaste lösningen av de modeller som då fanns på marknaden när det gällde kombinationen ved och pelletseldad kamin så blev det köp.

Vi kände också att vi fick en bra kontakt med er inför beslutet samtidigt som de önskemål vi hade om lite speciallösningar inte var något problem.

Summerar man sedan de första 5 åren så kan vi konstatera att kaminen mer än väl motsvarat våra förväntningar.

Nu har vi blivit lite bekväma av oss så vi eldar mest med pellets, men visst blir det en och annan vedbrasa ibland.

Inget slår enkelheten att ställa in termostaten på den temp man vill ha, fylla på en säck pellets och bara njuta av den goda värmen.

Nu ser vi fram mot ytterligare minst 5 felfri år med vår UNICOMBI varmluft.
Anders & Margaretha W.


Hjälp oss att bli ännu bättre!
Vi arbetar ständigt med att förbättra vår webbsida www.combiheat.se
och utöka vårt sortiment med miljövänliga och effektiva uppvärmningsprodukter
och vill så klart veta vad du som kund tycker.

Vi hoppas därför att du vill vara med och berätta om vad du tycker
om webbutikens innehåll, vad du saknar hos oss och ev. förslag på förbättringar.
 
Använd förmuläret för recension för att kommentera. Dina synpunkter kommer
att bli en bra vägledning för vårt fortsatta arbete för att bli ännu bättre.

Dina åsikter är värdefulla och hjälper oss att göra en ännu bättre webbutik.

Lämna en egen recension

Namn/Företag E-post Recension
Produkter
Övrigt
Vanliga frågor och svar
x

Undrar du över något? Kika in på vår sida över vanliga frågor och se om du får svar på din fråga. Hittar du inte svaret på din fråga? Kontakta oss på 0922-61570 eller maila till info@combiheat.se, så hjälper vi dig.

Visa alla vanliga frågor & svar

Frågor?