Länkar

Aktuella bidrag och stöd
Här har vi samlat aktuella bidrag och stöd inom energiområdet.
Biobränsle ved och pellets
Ved och pellets är förnybara bränslen och ved är fortfarande det vanligaste biobränslet för villor idag. Cirka 41 procent av småhusen i Sverige värms med enbart biobränslen eller biobränslen i kombination med el.
Ditt hus och din uppvärmning
Du kan göra mycket för att minska behovet av värme i ditt hus. Du kan isolera huset bättre eller värma upp det på ett nytt sätt. Vilket uppvärmningssystem som är bäst för just ditt hus beror på flera olika saker. Hur är huset byggt? När är det byggt? Är huset renoverat eller i dåligt skick? Var i landet bor du? Hur mycket värme behöver du?
Energikalkylen
Dina vardagsbeslut påverkar vår miljö. Gör en omstart i ditt hem och se över hur du använder energin i din bostad och vardag. Här hittar du enkla verktyg och tester för att minska din bostads påverkan på klimat och miljö.
Gjutjärnskaminer
Gjutjärnskaminer är kompakta, robusta och ger bra med värme under de kalla vinterdagarna. En av de stora fördelarna med en gjutjärnskamin är att man snabbt kan höja värmen när man kommer hem. Genom att ha husets värmesystem på en låg nivå och sedan elda i kaminen kan man spara många kronor.
Mer information om ackumulatortankar-isolerad
*Frågor och svar, mått och priser på solerade ackumulatortankar
Mer information om solfångare
*Fakta, mått och priser *Bilder *Besparing med solfångare *Solfångare och ackumulatortank *Frågor och svar om solfångare *Solvärme *Rot för installation av solfångare
Mer information om braskaminer
Effektiva, moderna, snygga och prisvärda braskaminer Med våra braskaminer skapas både hemtrevnad och stämning i hemmet.
Mer information om kombikamin UNICOMBI för ved och pellets
*UNICOMBI varmluft *UNICOMBI varmvatten/varmluft *Fakta, mått och pris *Frågor och svar om UNICOMBI *Braskamin RM10 *Allmän information om kaminer
Mer information om oisolerade ackumulatortankar
Oisolerade ackumulatortankar 320-5000L Vi erbjuder ett brett sortiment av oisolerade ackumulatortankar
Mer information om pellets och briketter
Pellets tillverkas av sågspån, bark och övrigt spill från sågverk och annan träbehandlande industri. Råvaran pressas samman till cylindrar som är mellan sex och åtta millimeter i diameter. Briketter tillverkas på samma sätt, men är 60-75 millimeter i diameterameter.
Mer information om pelletsbrännare CALERO 200
*Prislista *Frågor och svar om pelletsbrännare Nymo 200 *Pelletsbrännare och ackumulatortank *Pelletsvärme
Mer information om pelletspanna och oljepanna ROYAL
*Fakta, mått och pris på pelletspanna och oljepanna ROYAL *Allmän information om pelletspanna och oljepanna ROYAL
Mer information om vattenmantlad kökspanna NG
*Fakta, mått och priser *Frågor och svar om kökspanna NG *Bilder
Mer information om vedpanna UNIKUM
Fakta om *förbränningsteknik/konstruktion *Så fungerar systemet *Video *Kombinera UNIKUM med ackumulatortank *UNIKUMS komponenter *Frågor- och svar om UNIKUM *Fakta, mått och pris *Paketerbjudande
Mer information om vedspisar
EVedspisar i vårt sortiment kan tack vare sin snygga design och form skapar både hemtrevnad och stämning i hemmet och köket. En vedspis står både för matlagning och uppvärmning och kan minska ner dina energikostnader rejält och därmed spara pengar oavsett hur resten av upvärmningen ser ut. Vedspisar- Snygg design med eldstad av gjutjärn Vedspisar i vårt sortiment har eldstad i gjutjärn med en snygg yttre design med olika färger, vilket gör att de passar till olika smaker och miljöer.
solvärme
En solvärmeanläggning värmer vatten med hjälp av solen. Varmvattnet kan användas för tappvarmvatten eller som ett tillskott till uppvärmningen i huset. Solvärmt varmvatten kan även användas till poolen eller för att värma och torka ut fuktiga husgrunder.
Spisinsats och spiskassett
Spisinsats och spiskassett till öppen spis är två effektiva, eleganta och prisvärda insatser som sparar pengar och blir en elegant utsmyckning i hemmet. Insatserna är enkla och smidiga att montera och använda.
Tips på hur du spar energi
Här har vi samlat en rad enkla tips på hur du sänker dina energikostnader. Många av dem kostar ingenting att genomföra mer än att du ändrar ditt beteende.
Täljstenskamin
Täljstenskamin är en snygg kamin med heltäckande täljsten som effektiv bevarar värmen och avger den jämnt under en längre tid, vilket gör täljstenskaminer till effektiva värmeskapare.
Ved
I villor är ved det vanligaste biobränslet, 20–25 procent av villorna i Sverige värms med ved som huvudsaklig värmekälla.
vedpannor, kaminer och kakelugnar
I villorna är ved det vanligaste biobränslet och 20–25 procent av villorna i Sverige värms med ved som huvudsaklig värmekälla. Vedeldning kräver intresse och en stor arbetsinsats men i gengäld får du låga energikostnader för villan.
Produkter
Övrigt
Vanliga frågor och svar
x

Undrar du över något? Kika in på vår sida över vanliga frågor och se om du får svar på din fråga. Hittar du inte svaret på din fråga? Kontakta oss på 0922-61570 eller maila till info@combiheat.se, så hjälper vi dig.

Visa alla vanliga frågor & svar

Frågor?