Braskaminer Heta

Braskaminer Heta

Vi har utökat vårt sortiment av braskaminer med nya snygga, prisvärda och effektiva kaminer från Heta.

Modern teknik, utsökta material av hög kvalite, solid konstruktion, ledande tillverkning och en modern, tidlös och vacker design utgör grunden i Hetas kvalitetsprogram för moderna braskaminer.

Heta Utvecklar moderna, snygga och miljövänliga braskaminer med kunskaper om och respekt för hantverk. En braskamin skall uppfylla många ändamål. Braskaminen ska ge god värme i huset, se bra ut i vardagsrummet och brinna på ett miljövänligt sätt- och naturligtvis skall den också sprida trivsel under kyliga dagar.

Heta har tillverkat braskaminer sedan 1972 i Danmark och är certifierade i enlighet med kvalitetsstyrningssystemet ISO ZERT DIN ISO 9001, vilket innebär en garanti för att Heta upprätthåller den höga kvalitetsstandarden. Kundnöjdhet är den viktigaste punkten i Hetas företagsfilosofi.

Heta A/s braskaminer är lämpade för konstant eldning med fast bränsle tack vare förstklassig tillverkning, robust konstruktion och användning av material med hög kvalite, exempelvis lucka och förbränningskammare i gjutjärn.

Vi är övertygade att du här hos oss skall finna en braskamin som passar in på dina önskemål.
Produkter
Övrigt
Vanliga frågor och svar
x

Undrar du över något? Kika in på vår sida över vanliga frågor och se om du får svar på din fråga. Hittar du inte svaret på din fråga? Kontakta oss på 0922-61570 eller maila till info@combiheat.se, så hjälper vi dig.

Visa alla vanliga frågor & svar

Frågor?