Nya betalningsmöjligheter, faktura och delbetalning

Nya betalningsmöjligheter, faktura och delbetalning

Nu blir det mycket lättare för dig som kund att betala mot faktura eller genom delbetalning när du handlar varor på butik.combiheat.se.

Combi Heat Värmeprodukter AB med webbutik butik.combiheat.se kan nu genom ett samarbete med Svea Ekonomi AB erbjuda sina kunder två nya betalningsalternativ, betalning mot faktura och delbetalning utöver de andra betalningsmöjligheter typ kort -och internetbetalning via PAYSON samt förskottsbetalning.

Få hem produkten innan du betalar!

Faktura
Att betala mot faktura är i många fall den säkraste och bästa betalningslösningen. Då får du varan och kan kontrollera den innan du betalar.

För att handla mot faktura måste du ange ditt personnummer eller organisationsnummer. Förutsättning för att få handla mot faktura är bland annat att du är registrerad i folkbokföringsregistret i Sverige och är över 18 år. Du får inte ha några betalningsanmärkningar. Fakturans betalningsvillkor är 14 dagar.

Delbetala
Du kan teckna ett kontokreditavtal och därmed kunna delbetala ditt köp. Kredittiden väljer du genom att kryssa i det kampanjalternativ som passar dig bäst. Köpet kan alltid betalas i sin helhet närsomhelst, innan förfallodag.

Kampanjalternativ 3 månader, ränta 0%, uppläggningsavgift 95, aviavgift 29

Kampanjalternativ 6 månader, ränta 0%, uppläggningsavgift 195, aviavgift 29

Kampanjalternativ 12 månader, ränta 0%, uppläggningsavgift 295, aviavgift 29

Kampanjalternativ 24 månader, ränta 9,95%, uppläggningsavgift 295, aviavgift 29

Sedvanlig kreditprövning sker efter att personuppgifterna lämnats i kassan, i vissa fall innebär detta att en kreditupplysning tas. En kopia på kreditupplysningen kommer i så fall skickas hem till dig.

Vi erbjuder ett antal olika betalningsalternativ, välj det som passar dig bäst.


Produkter
Övrigt
Vanliga frågor och svar
x

Undrar du över något? Kika in på vår sida över vanliga frågor och se om du får svar på din fråga. Hittar du inte svaret på din fråga? Kontakta oss på 0922-61570 eller maila till info@combiheat.se, så hjälper vi dig.

Visa alla vanliga frågor & svar

Frågor?